Bowling ....Menarik>>>>

Ahlan..

hmmm sebenornye aku pun tertanye-tanye ape topik yg aku nak post kali nie???

mula2 mmg nak wat citer pasal bowling kat south city...

tp memandangkan Luke dah wat intro sikit maka aku pun mengilhamkan part2 @ lebih kurg mensinopsiskan al-kisah 3 jejaka yg beradu tenaga di gelanggang bowling...

Citornye bermula apabila aku baru abis test1 signal..
Fuh mmg all out kasi perah otak
Mane x nye kalo 2 ari asyik study kat library ngan coe food court..
tp hasilnya mmg pergh!!!! (malas nak citer ar, nanti buek malu diri je, kalo nak tau gak sila2 la bertandang ke bilik pn yasmin)
ha!!! Bg mereka Yg beria-ia nak tahu no id org pun diminta jemput hadir bersama)

Sambung Balik Citer........
Aku, Faiz dan Saufi terus gi mkn kat selera 60...



belum sempat nak order,si saufi ni tetibe nak lak gatal cuci mate kat satu papan tanda..
pe lg, terus die ajk aku ngan faiz gi melepaskan geram kat south city..

Aku on je... tp bile tgk si faiz nie masih blur akibat kesan sampingan test signal td, die pun terpaksa menolak tawaran tu..

Jd esok nye aku ngan saufi pun terus register kat booth..
dan malam tu jugak kitorg abiskan rm50 tuk training bowling (pergh.. mmg dasar pembongak.. acah je tue)

tp nak dibuatkan citer nye si saufi nie pulak demam..
die suruh aku cari sorg utk gantikan die..
pikir punye pikir.. aku ajk si luke je la..

tp mmg elok pun sbb luke nie bukannye terer sgt main bowling...
mmg dah lumrah..
asal die baling bola, bola masuk longkang



asal bola masuk longkang , die baling kepale die lak..
jd senang la sikit aku nak beat die...
betul x mijie..

jd sambungan nye ade kat blog luke...
tp jangan tertipu ngan citer songsang die tue..
haha..

Calon2 yg dpt top 15.. Jangan Marah Ye Luke..















Hek eleh.. setakat korg tue aku dah muak la nak lwn..(tp leh ke aku beat diorg nie???












Masing2 Tgh Gabra... Peluh2!!!! Ape Yg Penting??? (Jgn Masuk Longkang)
























First Throw..
Jampi Baek..








Luke Yg Sedang Jampi Bola die Sambil Melihat Mijie mendapat strike keduanya...

















Luke..... Bersama bolanya.... masih x abis jampi.... (ish3)













Akhirnya balingan
yg
dinanti-natikan..











Ke longkang juge....















Pergh!!!!!! Salute Giler Mamat First Tue....

5 comments:

uptownkitz said...

haiyo golo org snawang main bowling.. haish.. kot sultan tau, marah deh tu..

DASH said...

XPO2...
Janji Tuanku Muhriz ibni al-Marhum Tuanku Munawir perkenankan...
Siap Bg lampu Hijau Baek Punye...
Daulat Tuanku...

luqman said...

demmit..
ake saje wat2 kalah...
hajat nk simpan energy utk tournament esok hari yg lagi satu...
kui3...

jom rematch...xD

DASH said...

rematch???
ak on je....
tunggu ade tournament dulu la bro...
kalo setakat main 1 game x syok...
kalo leh main sampai nak putus jari dibuatnye...
haha
ade bran...

meorsyukri said...

mak aih ...
mambang ape yg rasuk ko time baling bola boling tu?
6 kali strike tu ...
cuak2~